Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε εντός ΠΥΣΔΕ Ξάνθης - 27-06-2017

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 Κεφ. Γ' του Ν.1566/1985, αν υπάρχουν εξαιρετικές υπηρεσιακές ανάγκες, μπορεί να γίνει απόσπαση εκπαιδευτικών από σχολική μονάδα σε άλλη σχολική μονάδα της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να αποσπαστούν για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους σχολική μονάδα σε άλλη σχολική μονάδα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, για το σχολικό έτος 2017-2018, πρέπει να υποβάλουν στην υπηρεσία μας συμπληρωμένο το συνημμένο έντυπο αίτησης.
Στην αίτηση τους οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αναφέρουν αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους αιτούνται απόσπαση και θα αποδεικνύονται με ανάλογα παραστατικά.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων να αποσταλούν με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως 30-06-2017 και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν στην υπηρεσία μας το αργότερο μέχρι τις 7 Ιουλίου 2017.
Επίσης αίτηση απόσπασης ή μερικής διάθεσης δύναται να υποβάλλουν και οι εκπ/κοί που κρίθηκαν υπεράριθμοι και δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο στη σχολική τους μονάδα με μαθήματα 1ης ,2ης ανάθεσης ή 2ης ειδικότητας, καθώς και όσοι επιθυμούν να αποσπαστούν σε ΣΜΕΑΕ και Τμήματα Ένταξης.

Υπόδειγμα της αίτησης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης (http://dide.xan.sch.gr).