Πρόσκληση σε ενημερωτική–επιμορφωτική συνάντηση

Ο Σχολικός Σύμβουλος των Μαθηματικών Ευστράτιος Καρασταμάτης θα πραγματοποιήσει ενημερωτική - επιμορφωτική συνάντηση στο 3ο ΓΕ.Λ. Ξάνθης, την Τετάρτη 22/11/2017 ώρες 12:00 – 14:15 Επιμορφούμενοι Εκπαιδευτικοί: Μαθηματικοί (κλάδου ΠΕ03) και οι διδάσκοντες/διδάσκουσες Μαθηματικά άλλων ειδικοτήτων (κλάδων ΠΕ04, ΠΕ19 ) των Γυμνασίων ΠΕ Ξάνθης.

Περισσότερα...

22ο Σεμινάριο του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος για εκπαιδευτικούς

Σας γνωστοποιούμε ότι το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος διοργανώνει το 22ο Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διδάσκοντας για το Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2017 στη Δράμα

Περισσότερα...

4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Χορωδιακής Μουσικής

Σας γνωστοποιούμε ότι η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Χορωδιακής Μουσικής. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 10 έως και 12 Νοεμβρίου 2017 στη Λάρισα, στις εγκαταστάσεις του
Σύγχρονου Ωδείου (Θεοφράστου 62-64, Νέα Πολιτεία). Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ16.

Επισυναπτόμενα Αρχεία
Download this file (ΕΞ - 188545 - 2017 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.pdf)ΕΞ - 188545 - 2017 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.pdf

Περισσότερα...

21ο Σεμινάριο του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος για εκπαιδευτικούς

Σας γνωστοποιούμε ότι το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος διοργανώνει το 21ο Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διδάσκοντας για το Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο Διστόμου.
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε. και Δ.Ε., Διευθυντές σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. και εκπαιδευτικοί Π.Ε. και Δ.Ε., χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Περισσότερα...

Διοργάνωση Σεμιναρίου για την υλοποίηση Προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας για το σχολικό έτος 2017-2018

Το ΚΕΣΥΠ Ν. Ξάνθης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του που αφορούν στην επιστημονική στήριξη των εκπαιδευτικών που ασχολούνται με δράσεις που σχετίζονται με το θεσμό του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση για το σχεδιασμό και υλοποίηση Προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας προκειμένου να ενημερωθούν  οι  εκπαιδευτικοί που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σχετικά με αυτά.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση Σεμιναρίου Βιολογίας στο ΤΜΒΓ

Σεμινάριο επιμόρφωσης του Σχολικού Συμβούλου κ. Χ. Γκοτζαρίδη σε συνεργασία με το τμήμα Μοριακής Βιολογίας και γενετικής (ΤΜΒΓ). Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν καθηγητές που διδάσκουν το μάθημα της Βιολογίας στα σχολεία της Θράκης.

Επισυναπτόμενα Αρχεία
Download this file (Μοριακή Βιολογία Γενετική 2017.pdf)Μοριακή Βιολογία Γενετική 2017.pdf

Περισσότερα...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ Ι.Θ.Τ.Π.

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης θα πραγματοποιήσει το 2017 και το 2018, ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα βιωματικών σεμιναρίων με θεματικό άξονα τις «Σύγχρονες Προκλήσεις στην Εκπαίδευση και τη Διαπαιδαγώγηση»

Περισσότερα Άρθρα...

 1. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 300 ΩΡΩΝ
 2. Σεμινάριο καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ στην Καβάλα.
 3. Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση
 4. Ανακοίνωση νέου σεμιναρίου του προγράμματος Pestalozzi 2017 στην Ιταλία
 5. Προεπιλογή για συμμετοχή σε σεμινάριο Pestalozzi 2017, του Συμβουλίου της Ευρώπης, στη Γεωργία
 6. Ανακοίνωση Σεμιναρίου με τίτλο «Πρακτική Προσέγγιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» (Approche pratique ? l?Union Europ?enne) που διοργανώνει το Κολλέγιο της Ευρώπης στη Μπριζ του Βελγίου από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου 2017
 7. Σεμινάρια με θέμα τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ για ανταλλαγές μαθητών και επιμορφώσεις εκπαιδευτικών
 8. Σεμινάριο καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης με θέμα: «Η εφαρμογή των Δημιουργικών Συνθετικών Εργασιών στο Γυμνάσιο και των Σχεδίων εργασίας στο Δημοτικό Σχολείο»
 9. Προεπιλογή εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε σεμινάριο Pestalozzi 2017, του Συμβουλίου της Ευρώπης, με θέμα "Competences for a democratic culture"
 10. 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο «Ψυχοκοινωνική υποστήριξη παιδιών προσφύγων»
 11. Ψυχαναλυτικό Σεμινάριο με θέμα: Η λειτουργία του ονείρου στην ψυχανάλυση
 12. Aποτελέσματα προεπιλογής για το σεμινάριο PESTALOZZI «Parent-school cooperation for an inclusive quality education», που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία.
 13. Προεπιλογή υποψηφίων για συμμετοχή σε σεμινάριο Pestalozzi,του Συμβουλίου της Ευρώπης, στη Σουηδία
 14. Κύκλος σεμιναρίων εκπαίδευσης εκπαιδευτικών και στελεχών εκπαίδευσης
 15. Προεπιλογή για συμμετοχή σε σεμινάρια Pestalozzi 2017, του Συμβουλίου της Ευρώπης
 16. 20ο Σεμινάριο του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος για εκπαιδευτικούς
 17. Σεμινάριο 105 ωρών από το ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Πατρών
 18. Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε επιμορφωτικό πρόγραμμα μεικτής μάθησης των εκπαιδευτικών ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07 Π/μιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Καβάλας- Δράμας-Ξάνθης
 19. Επιμορφωτική σεμινάριο στη διδακτική - ΠΕ4
 20. Σεμινάριο «Τεχνικές θεάτρου και βιωματικής μάθησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για θέματα προσφύγων»