Ανάρτηση του Οριστικού Αναμορφωμένου Τελικού Ενιαίου Αξιολογικού Πίνακα της τελικής βαθμολογίας υποψηφίων διευθυντών της Δ.Δ.Ε Ξάνθης και πρόσκληση για δήλωση προτίμησης σχολείου ή Ε.Κ.

 Κοινοποιούμε για ενημέρωση των υποψηφίων Διευθυντών,  τον οριστικό αναμορφωμένο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. της ΔΔΕ Ξάνθης ο οποίος συνάχθηκε  μετά την εξέταση ενστάσεων κατά την 8η/24.07.2017 συνεδρίαση του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ.

  Καλούνται οι υποψήφιοι Δ/ντές ΔΔΕ Ξάνθης να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων και Ε.Κ με ενιαία σειρά αύριο Τρίτη 25 Ιουλίου 2017.
Η δήλωση προτίμησης  μπορεί να κατατεθεί στην υπηρεσία μας ηλεκτρονικά με email έως  τις  23:00 στο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) , ή αυτοπροσώπως έως τις 15:30. Σε περίπτωση αποστολής με email να επιβεβαιώνετε τη λήψη τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2541350294 και 2541350292.

 

Ο πίνακας με τις προς πλήρωση σχολικές μονάδες και Ε.Κ. βρίσκεται ενσωματωμένος στην Δήλωση προτίμησης.