Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών

5o Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - 3η Ανακοίνωση

Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στο Αγρίνιο, στα Ιωάννινα, στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στην Κομοτηνή, στη Λάρισα, στη Μυτιλήνη,  στην Πάτρα, στη Ρόδο, στα Τρίκαλα και στα Χανιά, την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Στην πόλη της Κομοτηνής το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής, Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Σχετικοί σύνδεσμοι: http://digifestkom.blogspot.gr, http://goo.gl/xM1JZ3

Προϋποθέσεις, δηλώσεις (μέχρι 23 Μαρτίου 2015) & πληροφορίες συμμετοχής:

Προϋπόθεση συμμετοχής ενός μαθητικού έργου στο Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή εκπαιδευτικού Πληροφορικής στην ομάδα των εκπαιδευτικών που συντονίζει το έργο, αν δεν το συντονίζει αποκλειστικά ο ίδιος.

Η κάθε συμμετοχή περιλαμβάνει:

1. Σύντομη παρουσίαση (<=8΄) της εργασίας από τους μαθητές σε ακροατήριο

2. Υπολογιστής του σχολείου, εκπαιδευτικός Πληροφορικής και ομάδα μαθητών στον εκθεσιακό χώρο για ένα διάστημα 2-3 ωρών, ώστε να εκθέτουν το έργο τους και να απαντούν σε ερωτήσεις γι? αυτό

3. Ανάρτηση κατάλληλου πολυμεσικού υλικού στην τοπική ιστοσελίδα του Φεστιβάλ (Για την Κομοτηνή http://digifestkom.blogspot.gr), με ευθύνη του συντονιστή εκπαιδευτικού Πληροφορικής.

Τα περσινά έργα εκτίθενται στη διεύθυνση: http://digifestxan.blogspot.gr

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής που μαζί με τους μαθητές τους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εκπροσωπώντας το σχολείο τους, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα  (http://goo.gl/xM1JZ3μέχρι 23 Μαρτίου 2015.

Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο με ολόκληρη την ανακοίνωση.

Επισυναπτόμενα Αρχεία
Download this file (ATT00020.pdf)ATT00020.pdf