4ος Διαγωνισμός για την απονομή του «Βραβείου Giorgio Gaber για Νέους - Ελευθερία σημαίνει συμμετοχή»

Σας ενημερώνουμε ότι ο θεατρικός οργανισμός Teatro Stabile di Grosseto διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Giorgio Gaber, διαγωνισμό για την απονομή του «Βραβείου  Giorgio Gaber για Νέους- Ελευθερία σημαίνει συμμετοχή».


    Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, θέατρο και κινηματογράφο και έχει ελεύθερο θέμα. Στόχος του διαγωνισμού είναι η συνάντηση και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ νέων, που προέρχονται από γεωγραφικά απομακρυσμένες η μία από την άλλη κουλτούρες, έχοντας ως αφετηρία μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις  και μικρού μήκους ταινίες που θα έχουν μόνοι τους δημιουργήσει.
    Ο 4ος Διαγωνισμός για την απονομή του «Βραβείου Giorgio Gaber για Νέους - Ελευθερία σημαίνει συμμετοχή» θα διεξαχθεί από 2 έως 19 Μαΐου 2013 στο ξενοδοχείο ?Park Hotel Colle degli Angeli? που βρίσκεται στο Arcidosso , στην επαρχία Γκροσέτο της Τοσκάνης (Ιταλία).
    Στον διαγωνισμό θα γίνουν δεκτές μόνον συμμετοχές στην αγγλική ή/και την ιταλική γλώσσα.
    Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλουν την ειδική φόρμα συμμετοχής  μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και η φόρμα συμμετοχής σε αυτόν παρέχονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.premiogaber.it.
    Στοιχεία επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του διαγωνισμού:
           Ταχυδρομική δ/νση:    Teatro Stabile di Grosseto, Via Sauro 61/63, 58100 Grosseto - ITALY
    Τηλέφωνο: (0039) 0564 496997  FAX: (0039) 05641790146   
    e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυναπτόμενα Αρχεία
Download this file (Teatro stabile di Grosseto.doc)Teatro stabile di Grosseto.doc