Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων

Ενημερωτικό Σημείωμα προς τους γονείς και κηδεμόνες για τη λειτουργία του Σ.Σ.Ν.

Σας ενημερώνουμε ότι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης λειτουργεί και για το έτος 2016-2017 o Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων.
Έργο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων είναι μεταξύ άλλων η ψυχοκοινωνική στήριξη των μαθητών και μαθητριών που αντιμετωπίσουν προσωπικές, κοινωνικές ή άλλες δυσκολίες, σε συνεργασία με τους γονείς τους. Οι γονείς μπορούν να συζητήσουν και να λάβουν ενημέρωση πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών (άγχος, εφηβεία, διαπροσωπικές σχέσεις κ. α.) καθώς και να διευκολυνθούν στην επικοινωνία τους με φορείς παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, όπου μπορούν να απευθυνθούν και να πάρουν εξειδικευμένη συμβουλευτική-ψυχολογική υποστήριξη.
Τέλος, μέσω του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων επιδιώκεται η βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων και η καλύτερη συνεργασία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας ( μαθητών/τριών, γονέων και εκπαιδευτικών).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη στα παρακάτω στοιχεία:
Λεμονιά Τσεκούρα,
Τηλέφωνο: 2541350306.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστοσελίδα: http://www.didexan.gr/index.php/symvouleutikos-stathmos-neon