Τοποθετήσεις / Διαθέσεις  Αναπληρωτών  09/01/2023

        ΤΑΚΤΙΚΟΥ / ΤΥ-ΖΕΠ / Μ.Ν.Α.Ε

  1. Οι νεοπροσληφθέντες οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία  την  Τρίτη 10 Ιανουαρίου  και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 σύμφωνα με τις Υ.Α. απευθείας στη σχολική μονάδα στην οποία τοποθετούνται. Προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία πρόσληψης (ανάληψη υπηρεσίας, κατάθεση δικαιολογητικών, υποβολή στην «ΕΡΓΑΝΗ», σύναψη ψηφιακής σύμβασης) παρακαλούνται οι προσληφθέντες να τηρήσουν το ακόλουθο ωράριο προσέλευσης στη σχολική μονάδα : από 08:30 πμ έως 11:30 πμ.

    2.  Σας υπενθυμίζουμε ότι σχετικά με την ανάληψη υπηρεσίας, η προσκόμιση        πιστοποιητικού εμβολιασμού  ή  νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού     διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test) είναι υποχρεωτική για την ανάληψη υπηρεσίας (βλ. σχετικά στοιχείο 6 των απαιτούμενων δικαιολογητικών, στη διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes)

 

 Σημειώσεις

  1. Οι προσληφθέντες αναπληρωτές που τοποθετούνται σε εσπερινά σχολεία, πρέπει να παρουσιαστούν τις προαναφερθείσες πρωινές ώρες στο σχολείο διάθεσής τους. Σε περίπτωση πλήρους τοποθέτησης σε εσπερινό σχολείο, θα πρέπει ο/η αναπληρωτής/τρια  εκπ/κός να παρουσιαστεί σε πρωινό σχολείο μετά από ενημέρωση της ΔΔΕ Ξάνθης. Η ανάληψη τις πρωινές ώρες κρίνεται απαραίτητη, ώστε η ίδια μέρα να ληφθεί υπόψη ως πρώτη ημέρα ανάληψης υπηρεσίας.
  2. Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά πρόσληψης και τα έντυπα συμπληρωμένα κατά την εμφάνισή τους στο σχολείο που θα υπογράψουν πράξη ανάληψης (σχολείο τοποθέτησης).
  3. Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που διατίθενται και σε άλλα σχολεία, οφείλουν να παρουσιαστούν στα σχολεία διάθεσης την ίδια ή την επόμενη ημέρα.
  4. Τα απαραίτητα έντυπα καθώς και οδηγίες δίνονται στο πεδίο Έντυπα πάνω δεξιά στην κεντρική ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ξάνθης.
  5. Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να επισκέπτονται τακτικά την επίσημη ιστοσελίδα της διεύθυνσής μας προκειμένου να ενημερώνονται για νέες ανακοινώσεις και οδηγίες.

 

Καλή ευκολία.

Τμήμα Αναπληρωτών

Αικατερίνη Ν. Χατζή

Αθανάσιος Εμ. Νεραντζάκης

Τηλ. 2541350301

Μετάβαση στο περιεχόμενο