ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ/ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 27-03-2023

ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ/ΣΜΕΑΕ + ΤΕ

  1. Οι νεοπροσληφθέντες οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 σύμφωνα με τις Υ.Α. απευθείας στη σχολική μονάδα στην οποία τοποθετούνται. Προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία πρόσληψης (ανάληψη υπηρεσίας, κατάθεση δικαιολογητικών, υποβολή στην «ΕΡΓΑΝΗ», σύναψη ψηφιακής σύμβασης) παρακαλούνται οι προσληφθέντες να τηρήσουν το ακόλουθο ωράριο προσέλευσης στη σχολική μονάδα : από 08:30 πμ έως 11:30 πμ.

 Σημειώσεις

  1. Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά πρόσληψης και τα έντυπα συμπληρωμένα κατά την εμφάνισή τους στο σχολείο που θα υπογράψουν πράξη ανάληψης (σχολείο τοποθέτησης).
  2. Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που διατίθενται και σε άλλα σχολεία, οφείλουν να παρουσιαστούν στα σχολεία διάθεσης την ίδια ή την επόμενη ημέρα.
  3. Τα απαραίτητα έντυπα καθώς και οδηγίες δίνονται στο πεδίο Έντυπα πάνω δεξιά στην κεντρική ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ξάνθης.
  4. Οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να επισκέπτονται τακτικά την επίσημη ιστοσελίδα της διεύθυνσής μας προκειμένου να ενημερώνονται για νέες ανακοινώσεις και οδηγίες.

Καλή ευκολία.

Τμήμα Αναπληρωτών

Αικατερίνη Ν. Χατζή

Αθανάσιος Εμ. Νεραντζάκης

Τηλ. 2541350301

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 27-03-2023

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο