Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων, με τη λήξη των Πανελλήνιων Αγώνων του σχολικού έτους 2022-2023 καθώς και των ΑθλοΠΑΙΔΕΙΩΝ Γ/σίων, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθεια, την άψογη συνεργασία, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση όλων όσων συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή και οργάνωση των αγώνων.

Συγκεκριμένα:

Ευχαριστεί το Δήμο Ξάνθης για την παραχώρηση του ΔΑΚ και του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης», ώστε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης.

Ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΑΟΞ (παλιά και νέα) για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες Ποδοσφαίρου.

Ευχαριστεί την Ο.Ε.Σ.Α.Δ Καβάλας για τη φιλοξενία-συμμετοχή δύο μαθητών της Ξάνθης, ώστε να λάβουν μέρος στους αγώνες Κλασικού Αθλητισμού.

Ευχαριστεί τους Διευθυντές των σχολείων για τη διευκόλυνση που παρείχαν στους μαθητές ώστε να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Ευχαριστεί τους Εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσέφεραν τη βοήθειά τους σε θέματα Διαιτησίας, Γραμματείας, τους Συνοδούς καθώς και τους Ιατρούς των αγώνων.

Ευχαριστεί τα ΜΜΕ Ξάνθης για την κάλυψη των αγώνων.

Επισημαίνουμε ότι όλοι οι παραπάνω προσέφεραν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στους αγωνιζόμενους μαθητές μας. Πιστεύουμε ότι οι σχολικοί αγώνες που βοηθούν στην ολόπλευρη ανάπτυξη και ολοκλήρωση των νέων ανθρώπων θα μείνουν βαθιά χαραγμένοι στο μυαλό όλων των μαθητών/τριών οι οποίοι έλαβαν μέρος ως αγωνιζόμενοι αλλά και ως φίλαθλοι.

Τέλος, η Ο.Ε.Σ.Α.Δ Ξάνθης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολείων για την παρουσία τους στους αγώνες αλλά και για τις σπουδαίες αγωνιστικές επιδόσεις τους.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο τόσο δύσκολο και σημαντικό έργο σας.

                                                                                      Με εκτίμηση

                                                              Η Δ/τρια Δ.Ε. & Πρόεδρος Ο.Ε.Σ.Α.Δ Ξάνθης

                                                                               Σιδηροπούλου Μάλαμα

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο